Política de privacitat

Aquesta política de privacitat estableix els termes en què Adrià Martínez Varela utilitza i protegeix la informació que els seus usuaris li proporcionen en utilitzar el seu lloc web. Aquesta companyia està compromesa amb la protecció de les dades dels seus usuaris. Quan us demanem omplir els camps d’informació personal mitjançant la qual podeu ser identificats, ho fem assegurant que aquesta informació només s’emprarà d’acord amb els termes establerts en aquest document. No obstant això, aquesta política de privacitat pot ser modificada o actualitzada amb el temps; per aquest motiu us recomanem encaridament revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar que esteu d’acord amb aquests canvis.

Informació recollida

El nostre lloc web podrà recollir dades de caràcter personal com ara el vostre nom, la informació de contacte, la vostra adreça de correu electrònic o informació demogràfica. Així mateix, quan sigui necessari, podrà ser requerida informació específica per a processar alguna comanda o realitzar un lliurament o facturació.

Ús de la informació recollida

El nostre lloc web utilitza la vostra informació amb la finalitat de proporcionar el millor servei possible, més concretament per mantenir un registre d’usuaris, de comandes, si escau, i per millorar els nostres productes i serveis. És possible que rebeu correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc web amb ofertes especials, productes nous i altra informació publicitària que considerem rellevant per vosaltres o que pugui aportar-vos algun benefici. Aquests correus electrònics seran enviats a l’adreça que proporcioneu i podreu cancel·lar la seva subscripció en qualsevol moment.

Adrià Martínez Varela està altament compromesa amb la seguretat de les vostres dades, per aquest motiu utilitzem els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per assegurar que no es produeix cap accés no autoritzat.

Cookies

Una galeta és un fitxer que conté informació sobre la navegació de l’usuari i que s’emmagatzema al vostre ordinador un cop heu autoritzat el seu ús. La galeta serveix per a obtenir informació sobre el trànsit web, i també facilita les futures visites a una web que visitem freqüentment. Una altra funció que tenen les galetes és la de permetre als llocs web identificar-vos i, per tant, oferir-vos el millor servei personalitzat del seu web.

El nostre lloc web utilitza les galetes per identificar les pàgines que es visiten i amb la freqüència amb què es fa. Aquesta informació s’utilitza únicament per a fer anàlisis estadístiques i després la informació s’elimina de manera permanent. Podeu eliminar les galetes en qualsevol moment des del vostre ordinador. No obstant això, les galetes ajuden a proporcionar un millor servei dels llocs web, i no donen accés a cap informació vostra o del vostre ordinador, a menys que així ho vulgueu i la proporcioneu directament. Podeu acceptar o denegar l’ús de galetes, no obstant això, la majoria de navegadors accepten l’ús de galetes automàticament, ja que serveixen per millorar el servei web. També podeu canviar la configuració del vostre ordinador per denegar l’ús de les galetes. Si declineu el seu ús, és possible que no pugueu utilitzar alguns dels nostres serveis.

Enllaços a tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers que poden ser del seu interès. Una cop feu clic en aquests enllaços i abandoneu la nostra pàgina, no tenim control sobre el lloc web al qual sou redirigits i, per tant, no som responsables dels termes aplicables, la política de privacitat, ni la política de protecció de dades d’aquests llocs web de tercers. Aquests llocs web estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privacitat, per tant, és recomanable que les consulteu per confirmar que hi esteu d’acord.

Control de la seva informació personal

Podeu restringir en qualsevol moment l’autorització per recopilar o utilitzar la informació personal que heu proporcionat al nostre lloc web. Cada cop que se us sol·liciti emplenar un formulari, podreu marcar o desmarcar l’opció de rebre informació per correu electrònic. En cas que hàgiu marcat l’opció de rebre el nostre butlletí o els nostres correus publicitaris, podreu cancel·lar aquesta subscripció en qualsevol moment.

Aquesta companyia no vendrà, cedirà, ni distribuirà sense el vostre consentiment la informació personal recopilada, excepte que sigui requerit per un jutge amb un ordre judicial.

Adrià Martínez Varela es reserva el dret de modificar els termes de la present política de privacitat en qualsevol moment.